Despre noi

Despre Noi

Bine ați venit la ProLighting.ro - sursa dvs. de încredere pentru soluții de iluminat industrial și rezidențial de înaltă calitate.

Cu o experiență combinată de peste 10 ani în domeniul iluminatului LED, suntem aici pentru a vă aduce cele mai avansate produse de iluminat disponibile pe piață. Ne concentrăm pe iluminatul LED, oferind soluții inovatoare pentru medii industriale, comerciale și rezidențiale. Cu o gamă variată de produse care acoperă iluminatul industrial puternic, până la iluminatul rezidențial confortabil, suntem gata să vă servim cu cele mai bune opțiuni.

Ce ne definește:

Eficiență și Calitate: Ne străduim să oferim produse de înaltă calitate care nu numai că economisesc energie, dar și îmbunătățesc experiența de iluminat. Produsele noastre sunt selectate cu grijă pentru a vă asigura că beneficiați de eficiență și durabilitate deosebită.

Expertiză Tehnică: Echipa noastră are o expertiză tehnică profundă în domeniul iluminatului LED. Suntem aici pentru a vă ajuta să alegeți cele mai potrivite soluții pentru nevoile dvs. și să răspundem la întrebările dvs. tehnice.

Angajament față de Mediu: Suntem mândri să oferim soluții de iluminat prietenoase cu mediul înconjurător. Iluminatul LED este o modalitate eficientă de a reduce amprenta de carbon, și suntem aici să vă ajutăm să faceți o schimbare pozitivă.

Serviciu Excepțional: Suntem dedicați să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărături. Echipa noastră de asistență clienți vă stă la dispoziție pentru a răspunde la întrebări și pentru a vă ghida în procesul de achiziție.

Oferte Personalizate:

Înțelegem că fiecare proiect are nevoi unice. De aceea, așteptăm cu nerăbdare cererile de ofertă din partea dvs. Suntem gata să vă punem la dispoziție soluții personalizate de iluminat, oferindu-vă cele mai bune prețuri pentru produsele noastre de calitate superioară.

Studii de Caz Lumino-Tehnice:

La ProLighting.ro, nu oferim doar produse de iluminat, ci și expertiză în proiectarea iluminatului. Utilizăm software-ul Dialux pentru a efectua studii de caz lumino-tehnice pentru proiectele dvs. Astfel, vă asigurăm că veți beneficia de soluții de iluminat care sunt nu numai eficiente, ci și estetice și sigure.

Angajament față de Calitate:

Punem un accent deosebit pe produsele de foarte bună calitate, selectate cu atenție de la furnizori și producători cu o fiabilitate dovedită în timp. În plus, suntem mândri să includem în portofoliul nostru produse fabricate în România, susținând astfel producția locală și economia națională.

Certificări și Garanție:

Produsele noastre sunt certificate CE și RoHS, asigurându-vă că sunt conforme cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Mai mult decât atât, oferim o garanție solidă de 5 ani pentru toate produsele noastre, oferindu-vă liniștea că investiția dvs. în iluminatul nostru este una pe termen lung.

Înțelegem că iluminatul joacă un rol crucial în fiecare mediu, de la locurile de muncă la casele noastre. La ProLighting.ro, suntem aici pentru a vă ajuta să faceți alegeri iluminate. Alăturați-vă nouă în călătoria noastră spre un viitor mai luminos, mai eficient și mai durabil.

Vă mulțumim pentru alegerea ProLighting.ro!