Informatii privind livrarea si plata

Livrare va avea loc potrivit legii in maxim 30 de zile calendaristice.  Insa vom incerca initierea livrarii in 1-2 zile lucratoare fara insa a ne obliga contractual pentru aceasta.

NOVA BRIGHT SRL nu garanteaza stocurile produselor 


Plata la Livrare ( Ramburs )

Puteti plati cumparaturile in numerar in momentul in care acestea vor fi aduse la destinatie de catre firma de curierat (ramburs) sau in momentul ridicarii de la sediul nostru de catre dumneavoastra doar in cazul persoanelor juridice. 

Plata cu cardul

Puteti achita contravaloarea produselor direct cu cardul dvs. prin intermediul serviciului de plati online mobilPay Netopia.

Plata cu OP

Prin aceasta modalitate puteti plati prin ordin de plata bancar direct in contul nostru in baza unei facturi proforme. Marfa va fi livrata/comandata imediat dupa intrarea banilor in cont.


Politici de returnare

Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa renunte la un Serviciu sau sa returneze un Bun, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

Conform OG nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:

  • ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun - in cazul in care cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
  • ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese - in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara urme de utilizare, uzura, zgarieturi etc.). Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii acestora.

Nu se accepta retur produsele aduse pe comanda din Stoc Furnizor.

Garantie

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de bonul fiscal sau factura.


Taxe 

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Compania noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire, firmele de curierat vor percepe o taxa suplimentara de 20 Ron.